Árak, akciók

O T P. M K B. SZÉP Kártya elfogadóhely

Szállásdíj, fizetési feltételek

Vendégházunk árait a létszámtól és a vendégéjszakák számától függően alakítottuk.
Célunk- mint ahogy a bevezetőben is olvashatta-, hogy ne kelljen idegenekkel megosztania a szállást, csak Ön, családja és barátai legyenek ott, senki más.
Ha foglalását elfogadtuk biztosítjuk Önt, hogy másnak az adott időszakra nem adjuk ki az vendégházat, akkor sem ha csak az egyik apartmant foglalta le.
Természetesen a legjobb árat telt házas –  8-9 fő – és hosszabb tartózkodás – 5 vagy több éjszakás – foglalás esetén tudja elérni.

A nyár eleji akció akció:

2019. május 2-a és június 10-e között négy vagy négynél több éjszakás telt házas foglalás esetén ( min. 8 fő)  a szállásdíjból 15 % kedvezményt adunk.

A szállás

március 10-étől május 01-jéig minimum 8 főre
május 02-ától augusztus 31-éig minimum 4 főre**
szeptember 01-jétől november 15-éig minimum 8 főre,
a teljes nyitva tartás alatt minimum 2 éjszakára foglalható.

Az árak tájékoztató jellegűek, függenek az eltöltött éjszakák számától és a vendégek létszámától. Egyéni árajánlatért,  kedvezményekért hívjon, vagy küldjön üzenetet és megbeszéljük!

 Alap ár: 3.300 Ft/fő/éj

 0 – 14 éves korig: 3.000 Ft/fő/éj

Létszámtól  függő árak:

 6 fő: 3.600 Ft/fő/éj**

 8 fő 3.300 Ft/fő/éj**

Pótágy: 3.000 Ft/fő/éj

Telt házas ( minimum 8 fő ) 5 vagy több éjszakás foglalás esetén egységesen 3.000 Ft/fő/éj

Idegenforgalmi adó: 350 Ft/fő/éj (18 év felett)

**Július és augusztus hónapban hétvégi ( péntek-szombat, vagy szombat-vasárnap ) 2 éjszakás foglalás esetén, valamint kiemelt ünnepeken  500 Ft/fő/ éj felárat számítunk fel.

**Főszezonban ( június 15 -augusztus 31 ) A minimum ár 22.000 Ft/ház/éj.

Fűtési szezonban 1.500-2.000 Ft/nap felárat számítunk fel.( A szobák hőfokát a vendégek szabadon szabályozhatják, a fűtést a vendégek érkezése előtt minimum két nappal bekapcsoljuk.)

 Fürdődézsa: Az első éjszakára 6.000 Ft ( felfűtve ), a második éjszakára 5.000 Ft, minden további éjszakára 1.500 Ft + a fűtésére elhasznált tűzifa. ( ,,minden további éjszaka” csak az első két éjszaka után kérhető. )

Tűzifa: 1.700 Ft/láda.

A szálláshelyen csak a vendégkönyvbe bejegyzett fizető vendégek tartózkodhatnak!

A vendégházba való érkezést és az onnan való távozást rugalmasan a vendégek igénye szerint oldjuk meg. Ön megmondja az érkezés időpontját és mi alkalmazkodunk Önhöz. Az érkezés előtti napokban minden vendégünket  felhívjuk és  egyeztetjük az időpontot.
A távozás időpontját a szállás elfoglalásakor, a vendégekkel megbeszélve határozzuk meg. Ha szeretne még egyet fürödni vagy kirándulni. a gépkocsik maradhatnak az udvaron, legfeljebb azt kérjük, hogy a szállás takarítását el tudjuk kezdeni. A foglalások elfogadásakor célunk, hogy az Ön távozásának  napján ne érkezzen új vendég, ezzel biztosítva Önnek még egy kis szabadidőt, és magunknak lehetőséget, hogy a következő társaság is tökéletesen tiszta szállást kapjon.

A továbbmaradásért díjat természetesen nem számolunk fel.