Árak-akciók

Szállásdíj, fizetési feltételek

Vendégházunk árait a létszámtól és a vendégéjszakák számától függően alakítottuk.
Célunk- mint ahogy a bevezetőben is olvashatta-, hogy ne kelljen idegenekkel megosztania a szállást, csak Ön, családja és barátai legyenek ott, senki más.
Ha foglalását elfogadtuk biztosítjuk Önt, hogy másnak az adott időszakra nem adjuk ki az vendégházat, akkor sem ha csak az egyik apartmant foglalta le.
Természetesen a legjobb árat telt házas – 8-9 fő – és hosszabb tartózkodás – 5 vagy több éjszakás – foglalás esetén tudja elérni.

A nyár eleji akció akció:

2020. március 1-je és június 1-je  között négy vagy négynél több éjszakás telt házas foglalás esetén ( min. 8 fő) a szállásdíjból 10 % kedvezményt adunk.

A szállás

március 1-jétől május 01-jéig minimum 8 főre
május 02-ától augusztus 31-éig minimum 4 főre**
szeptember 01-jétől november 30-áig minimum 8 főre,
a teljes nyitva tartás alatt minimum 2 éjszakára foglalható.

Az árak tájékoztató jellegűek, függenek az eltöltött éjszakák számától és a vendégek létszámától. Egyéni árajánlatért, kedvezményekért hívjon, vagy küldjön üzenetet és megbeszéljük!

Alap ár: 3.300 Ft/fő/éj

0 – 14 éves korig: 3.000 Ft/fő/éj

Létszámtól függő árak:

6 fő: 3.600 Ft/fő/éj**

8 fő 3.300 Ft/fő/éj**

Pótágy: 3.000 Ft/fő/éj

Telt házas ( minimum 8 fő ) 5 vagy több éjszakás foglalás esetén egységesen 3.000 Ft/fő/éj

Idegenforgalmi adó: 350 Ft/fő/éj (18 év felett)

**Főszezonban ( június 15- augusztus 31), valamint kiemelt ünnepeken 2 éjszakás foglalás esetén 500 Ft/fő/ éj felárat számítunk fel.

**Főszezonban ( június 15 -augusztus 31 ) A minimum ár 24.000 Ft, hétvégi két napos foglalás esetén 28.000 Ft/ház/éj.

Fűtési szezonban 1.500-2.000 Ft/nap felárat számítunk fel.( A szobák hőfokát a vendégek szabadon szabályozhatják, a fűtést a vendégek érkezése előtt minimum két nappal bekapcsoljuk.)

Nyári melegben a tetőtéri szobák 1.000-1.500 Ft/ éj felárért klímával is kérhetők. A szobák hőmérsékletét itt is a vendégek szabályozhatják, a megfelelő hőmérséklet a vendégek érkezése előtt beállítva. A távirányítós ventilátorok ingyen használhatók.

Fürdődézsa: Az első éjszakára 6.000 Ft ( felfűtve ), a második éjszakára 5.000 Ft, minden további éjszakára 1.500 Ft + a fűtésére elhasznált tűzifa. ( ,,minden további éjszaka” csak az első két éjszaka után kérhető. )

Tűzifa: 1.700 Ft/láda.

A szálláshelyen csak a vendégkönyvbe bejegyzett, az IFA-t  megfizető vendégek tartózkodhatnak!

A vendégházba való érkezést és az onnan való távozást rugalmasan a vendégek igénye szerint oldjuk meg. Ön megmondja az érkezés időpontját és mi alkalmazkodunk Önhöz. Az érkezés előtti napokban minden vendégünket felhívjuk és egyeztetjük az időpontot.
A távozás időpontját a szállás elfoglalásakor, a vendégekkel megbeszélve határozzuk meg. Ha szeretne még egyet fürödni vagy kirándulni. a gépkocsik maradhatnak az udvaron, legfeljebb azt kérjük, hogy a szállás takarítását el tudjuk kezdeni. Foglalást csak úgy fogadunk el, hogy az Ön távozásának napján ne érkezzen új vendég, ezzel biztosítva Önnek még egy kis szabadidőt, és magunknak lehetőséget, hogy a következő társaság is tökéletesen tiszta szállást kapjon.

A továbbmaradásért díjat természetesen nem számolunk fel.