Árak-akciók

Szállásdíj, fizetési feltételek

Vendégházunk árait a létszámtól és a vendégéjszakák számától függően alakítottuk.
Célunk- mint ahogy a bevezetőben is olvashatta-, hogy ne kelljen idegenekkel megosztania a szállást, csak Ön, családja és barátai legyenek ott, senki más.
Ha foglalását elfogadtuk biztosítjuk Önt, hogy másnak az adott időszakra nem adjuk ki az vendégházat, akkor sem ha csak az egyik apartmant foglalta le.
Természetesen a legjobb árat telt házas – 8-9 fő – és hosszabb tartózkodás  esetén tudja elérni.

A nyár eleji akció akció:

2020. május 1-je és június 15-e  között négy vagy négynél több éjszakás telt házas foglalás esetén ( min. 8 fő) a szállásdíjból 10 % kedvezményt adunk.

(A kedvezmény ünnepnapokat tartalmazó foglalásokra nem vonatkozik.)

 

A szállás

A teljes nyitva tartás alatt minimum 2 éjszakára foglalható.

Alap ár: 3.500 Ft/fő/éj**

0 – 12 éves korig: 3.000 Ft/fő/éj

Létszámtól függő árak:

6 fő: 4500 Ft/fő/éj**

8 fő 3.500 Ft/fő/éj**

Pótágy: 3.000 Ft/fő/éj

Idegenforgalmi adó: 350 Ft/fő/éj (18 év felett)

A foglalás véglegesítéséhez a foglaló a szállásdíj 30%-a. Az foglalót lemondás esetén  nem tudjuk visszafizetni, viszont egy újabb foglalás esetén korlátlan ideig felhasználható.

**Főszezonban, ( június 15-e  augusztus 31-e ) valamint kiemelt ünnepeken és rendezvényeken hétvégi  foglalás esetén 500 Ft/fő/ éj felárat számolunk fel.

**Főszezonban ( június 15-e augusztus 31-e ) A minimum ár 27.000 Ft, hétvégi két napos foglalás esetén 28.000 Ft/ház/éj.

**Fűtési szezonban a ház minimum 8 főre, 8 fő alatt 25.000 Ft/ ház/éj áron foglalható.

Az árak tájékoztató jellegűek, függenek az eltöltött éjszakák számától és a vendégek létszámától. Egyéni árajánlatért, kedvezményekért hívjon, vagy küldjön üzenetet és megbeszéljük!

Fűtési szezonban 1.500-2.000 Ft/nap felárat számítunk fel.( A szobák hőfokát a vendégek szabadon szabályozhatják, a fűtést a vendégek érkezése előtt minimum két nappal bekapcsoljuk.)

Nyári melegben a tetőtéri szobák 1.000-1.500 Ft/ éj felárért klímával is kérhetők. A szobák hőmérsékletét itt is a vendégek szabályozhatják, a megfelelő hőmérséklet a vendégek érkezése előtt beállítva. A távirányítós ventilátorok ingyen használhatók.

Fürdődézsa: Május 1-je és szeptember 1-je között az  első éjszakára 6.000 Ft (felfűtve), a második éjszakára 5.000, minden további éjszakára 1.500 Ft + a fűtésére elhasznált tűzifa.

Szeptember 1-je és május 1-je között az első éjszakára 7.000Ft (felfűtve), a második éjszakára 5.000 Ft minden további éjszakára 1.500 Ft + a fűtésére elhasznált tűzifa.(,,minden további éjszaka” csak az első két éjszaka után kérhető.)

Tűzifa: 1.700 Ft/láda.

A szálláshelyen csak a vendégkönyvbe bejegyzett, az IFA-t  megfizető vendégek tartózkodhatnak!

A vendégházba való érkezést és az onnan való távozást rugalmasan a vendégek igénye szerint oldjuk meg. Ön megmondja az érkezés időpontját és mi alkalmazkodunk Önhöz. Az érkezés előtti napokban minden vendégünket felhívjuk és egyeztetjük az időpontot.
A távozás időpontját a szállás elfoglalásakor, a vendégekkel megbeszélve határozzuk meg. Ha szeretne még egyet fürödni vagy kirándulni. a gépkocsik maradhatnak az udvaron, legfeljebb azt kérjük, hogy a szállás takarítását el tudjuk kezdeni. Foglalást csak úgy fogadunk el, hogy az Ön távozásának napján ne érkezzen új vendég, ezzel biztosítva Önnek még egy kis szabadidőt, és magunknak lehetőséget, hogy a következő társaság is tökéletesen tiszta szállást kapjon.

A továbbmaradásért díjat természetesen nem számolunk fel.